Hitta rätt juristbyrå | Finns jurist för Avtal

Jurist och advokatbyrå Stockholm

Jurist- och advokatbyråernas inriktnig är bland annat offentlig rätt och handelsrätt. Som i mångt och mycket även innefattar att parterna skriver avtal i olika former. Vi handhar allt från privat- och familjerättsliga ärenden till mer kommersiella affärskontakter och kontrakt. Kontakta oss så vägleder vi dig til en jurist inom just det rättsområde du behöver hjälp inom. Tillsammans med våra samarbetspartners så har våra jurister kunskap och kompetens som sträcker sig över de flesta rättsområden från offentlig rätt, till affärsrätt och privaträtt.  

Vi är behjäpliga i avtalsskrivande och upprättande av olika kontrakt. Såväl privata som kommersiella. Det kan vara allt från enklare köpe- och hyreskontrakt till mer omfattande aktieägare-och franschiseavtal. Skriv avtal. 

En jurist bistår Er i arbetsrättsliga angelägenheter med allt från att upprätta anställningsavtal , till att företräda klienter inför domstol till rationalisering av verksamheten. I  vissa fall kanske omplaceringar måste göras och turordningsreglerna kan i många fall vara besvärliga.

En affärsjurist säkrar dina avtal | Uppdatera avtalsportföljen

Vi åtar Oss även olika slags försäkringsfall. Det kan vara så att man blivit nekad försäkrinngsersättning eller kanske så att man måste se över sin verksamhets försäkringsskydd. Här bistår vi med helhetslösningar.

Vi erjuder även tjänster såsom upphandlingsbevakning. Vi bevakar upphandlingar enligt LOU och LOV varvid Vi sköter allt från analys av branschområdet till bevakning och anbudsförfarandet till uppföljning av kontrakt och dokument för kvalitetssäkring av verksamheten. Vi säkerställer Era upphandlingar. 

Kom i kontakt med en jurist här, vi svarar i mån av tid: klicka länken för kontakt!

 

 

MyBuddys Länkkatalog

Välkommen till Juristsidan

 

[Contact form disabled - the email does not work and bounces.]

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)